Liderul AUR a răspuns prezent în podcastul EVZ-Play, alături de Dan Andronic şi Robert Turcescu, pentru un dialog în care s-au pus cele mai incomode întrebări. A fost un eşec mitingul de duminică? De ce l-a sabotat fosta sa aliată Diana Șoșoacă? George Simion a dezvăluit de ce anumite partide văd negru în fața ochilor când văd ultimele sondaje de opinie.

Simion s-a declarat însă foarte mulțumit de faptul că au venit 1-2000 de oameni neafiliați formațiunii sale, ceea ce i se pare o performanță și vine în continuarea scopurilor sale politice.

AUR are planuri mari: să devină prima formațiune politică a țării în 2024

Mărturisind că a intrat în politică cu un anumit angajament pe care și l-a asumat, politicianul a subliniat că este motivat să continue o anumită politică electorală, din care fac parte acțiunile AUR din Parlament, dar și soluțiile pe care le discută cu renumiți specialiști pe tema crizei energetice, care însă preferă să nu  iasă public.

„Mă interesează ca în 2024 să ajungem prima formațiune politică din România, dacă nu, vom lăsa pe alții să facă ceva mai bun. În același timp, sunt conștient de pericolele pe care le avem în față. Tot ce știu este că am bune intenții și muncesc. Nu vreau să fiu un stipendiat al statului, să mă târăsc degeaba pe acolo prin Parlament. Dacă nu vom face o reformă administrativă, la nivelul instituțiilor, ne învârtim într-un cerc vicios și ne vom îndrepta spre faliment total”, a declarat Simion în studioul EVZ-Capital.

„Dacă nu voi livra promisiunile electorale pe care le-am făcut până în 2024, nu voi fi mulțumit. Dacă nu voi fi un om capabil să livrez anumite promisiuni făcute, nu îmi trebuie să ajung un om de stat și mai prost decât un președinte de partid”, a completat președintele AUR.

AUR are 20-25% în ultimele sondaje și ar atinge 30% cu diaspora
Însă confirmarea principală că AUR se află pe drumul cel bun vine din sondajele de opinie, a completat Simion. Potrivit liderului naționalist, partidul său este într-o creștere continuă, cu cifre mai mult decât promițătoare.

„Am atins o țintă politică, să fim o forță a opoziției. Sunt mulțumit de realizările noastre până acum din punct de vedere politic și de scorul la care suntem acum. Avem la momentul actual între 20 și 25% din electorat. Dacă s-ar mobiliza și diaspora, ajungem la 30%”, a detaliat invitatul.

Simion: Suntem într-un război deschis cu PSD
Acesta a mai subliniat că înțelege acțiunile denigratoare la adresa sa, cum a fost cea cu polițiștii care l-au reținut în noaptea dinaintea mitingului. În spatele acestora s-ar afla desigur competitorii, și în special PSD.

„E o campanie de hărțuire la adresa mea. Am un dosar penal care se bazează pe nimic. (…) Suntem o amenințare pentru PSD. Sunt oameni plătiți de PSD să ne denigreze, cum e televiziunea lui Pandele (n.r. – Metropola TV). Suntem într-un război deschis cu PSD”, a conchis George Simion în podcastul EVZ.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *