George Simion se va căsători pe 27 august, în localitatea vâlceană Măciuca, şi a invitat pe oricine dorește să participe, susținând că va asigura transportul nuntașilor, dar şi consumaţia acestora.

George Simion aşteaptă 10.000 de oameni la nunta fără dar. Mugur Mărcoianu, primarul comunei Măciuca, a declarat că se așteaptă ca la nunta politicianului să participe peste 10.000 de oameni, scrie Tribuna Vâlceană.

„Foarte mulți mi-au zis: „Domnu’ Simion, vrem să venim la nuntă, dar nu ne descurcăm cu cinstea, cu darul!”. Asta e opțional. Pentru noi cea mai mare bucurie e că veniți la nuntă, vă așteptăm pe 27 august să fim împreună, să facem cum se făceau nunțile odată, când lumea venea de la sate distanță să danseze, să ureze noilor căsătoriți casă de piatră și, în rest, avem prieteni, avem rude care să ne ajute cu cheltuielile de la nuntă, nu vă faceți voi griji de asta, nu trebuie să dați nimic, simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi. Cei care totuși vor dori să sprijine cu ceva, o să poată dona în cutii de donații special amenajate pentru proiectul de spital”, a declarat George Simion.

De asemenea, Departamentul de comunicare al AUR a transmis o reacție pentru ziare.com prin care susține că toate cheltuielile privind nunta vor fi acoperite „din donațiile familiei, prietenilor apropiați și nașilor”.

„Cheltuielile curente ale domnului George Simion sunt acoperite din diurna de parlamentar și din alocația pentru cazare asigurată de Camera Deputaților. În privința petrecerii de nuntă, cheltuielile materiale sunt acoperite din donațiile familiei, prietenilor apropiați și nașilor, iar logistica evenimentului va fi asigurată prin contribuția voluntarilor care s-au oferit să facă parte din echipa de organizare. Situația materială a domnului deputat Simion poate fi consultată pe siteul Camerei Deputaților la rubrica dedicată declarațiilor de avere”, este răspunsul transmis de Departamentul de comunicare al AUR.

Locația aleasă pentru eveniment de către George Simion este Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca, ce îi aparține omului de afaceri Daniel Remus Nițu, fost senator PNL si ALDE. Este de asemenea patronul firmei Damila, care avea o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro în 2019.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *