GEORGE SIMION
GEORGE SIMION

George Simion, liderul AUR, este plecat la Bruxelles şi la Strasbourg, pentru a se întâlni cu mai mulţi lideri europeni. Prima persoană cu care a avut o întrevedere a fost eurodeputatul polonez Jacek Saryusz-Wolski.

„Tocmai am ieşit de la întâlnirea cu Jacek Saryusz-Wolski unde am discutat despre agresiunea rusă în regiunea noastră şi necesitatea unei Europe a naţiunilor. Voi continua pe tot parcursul zilei cu întâlniri la Bruxelles şi Strasbourg, fiţi alături!”, a scris George Simion pe Facebook.

Cu cine s-a întâlnit George Simion

Jacek Saryusz-Wolski este un europarlamentar polonez, membru al Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni, fiin politician din partea Partidului Lege şi Justiţiei din Polonia, formaţiunea care deţine puterea în Guvernul de la Varşovia. Jacek Saryusz-Wolski este şi membru al delegaţiei Comitetului Parlamentar Comun UE-Ucraina, structură mai vizibilă mai ales în contextul situaţiei de la graniţa Ucrainei cu Rusia

Potrivit unor surse politice din formaţiune, citate de Adevărul, copreşedintele AUR, George Simion, ar urma să se vadă cu eurodeputaţi din cinci state în timpul vizitei la Bruxelles şi Strasbourg.

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că va continua să facă live-uri din sala de şedinţe până când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra modificărilor aduse Regulamentului.

„Tocmai mi-aţi interzis să fac live-uri pe Facebook de aici, de la tribuna Parlamentului, şi vreau respectuos să vă spun că, până se va pronunţa Curtea Constituţională, voi continua să fac live-uri pe Facebook şi sper să nu mă sancţionaţi foarte grav. Mai cu milă, mai cu milă, pentru că ai noştri colegi de la PNL tocmai au propus sancţionarea mea. Hai să vedem ei cum vor fi sancţionaţi! Domnul Fălcoi a spus că sunt drogat sau par drogat”, a afirmat George Simion, co-președintele AUR.

„Este Ziua îndrăgostiţilor, credeam că vom marca altfel această relaţie de iubire dintre noi, probabil că mai după-amiază ne vom comporta puţin mai romantici”, a replicat preşedintele de şedinţă.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul