Președintele AUR, George Simion a realizat, luni, o transmisie live cu o conferință de presă susținută de AUR în contextul ultimelor decizii ale CEDO referitoare las căsătoriile între persoanele de același sex. Președintele AUR sublinează faptul că luni, Parlamentul României era gol pentru că parlamentarii au primit liber cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor catolice.

Vă aducem aminte faptul că CEDO a decis că România este obligată să recunoască parteneriatele civile între persoanele cu același sex. Vorbim despre faptul că Guvernul trebuie să adopte această decizie.

George Simion, președintele AUR, în conferință de presă

Liderul AUR, George Simion, explică în intervenția live pe rețelele de socializare faptul că, pentru încă odată, Virgil Popescu refuză să își îndeplinească îndatoririle constituționale și să se prezinte la ora Guvernului din Parlament. Ba mai mult, Parlamentul României este pustiu pentru că parlamentarii și-au luat liber cu ocazia Rusaliilor catolice. În altă ordine de idei, Simion a susținut o conferință de presă alături cu europarlamentarul Cristian Terheș

” Salutare dragi prieteni de aici din Parlamentul României care, într-o zi de luni, este gol. Trebuia să-l avem pe Virgil Popescu la ora Guvernului, nu a venit. Au dat peste noapte liber pentru că sunt Rusaliile la catolici, și eu alături de colegii mei care au fost la Roma suntem aici, organizam o conferință de presă cu Cristian Terheș în legătură cu niște teme foarte importante de săptămâna trecută. Decizia CEDO în legătură cu căsătoriile între persoane de același sex. Și chestiunea dreptului de veto. Totodată ați văzut, noi prin prisma UDMR care nu e aici la Parlament facem concesii din ce în ce mai multe Ungariei. A venit doamna Katalin Novak, inaugurează fel de fel de statui, face fel de fel de afirmații cu imnuri unor ținuturi inventate și nimeni din actuala conducere a României nu bagă de seamă. Vedeți, e alături de noi și europarlamentarul Cristian Terheș. Sistemul este la fel de nenorocit și găunos și la București și la Bruxelles.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *