George Simion a făcut primele dezvăluiri despre viaţa personală, pe care a ţinut-o ascunsă până acum.

Co-președintele AUR se însoară şi a mărturisit că îşi doreşte mulţi copii. Nu unul, nu doi, ci şase. Cel puţin acesta este planul pe care şi-l face acum.

„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat liderul AUR, George Simion, potrivit Antena 3.

George Simion a devenit cunoscut odată cu succesul neaşteptat pe care l-a avut Alianța pentru Unirea Românilor, la alegerile parlamentare.

Înainte de a fi unul dintre cei mai vocali politicieni de la noi, George Simion participa la proteste zgomotoase pentru unirea Basarabiei cu România.

Până acum nu se știa însă mai nimic despre viața privată a liderului AUR în vârstă de 34 de ani.
Întrebat când va fi marele eveniment din viaţa sa, George Simion a spus că nunta va fi în Vâlcea, în comuna Măciuca.

„Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat”, a adăugat politicianul.

George Simion, copreşedinte AUR, a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni merge în mai multe state europene, însă pentru accesul în unele dintre acestea persoanele nou intrare în ţară trebuie să prezinte nu doar un test PCR, ci şi o dovadă privind vaccinarea sau trecerea prin boală. Simion nu a anunţat că s-ar fi vaccinat şi nici trecerea prin boală până în prezent.

„Am plecat spre fraţii de peste hotare!  La acest sfârşit de săptămână ajungem la românii din Spania, Belgia, Anglia, Germania, Italia, Irlanda şi Austria”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Copreşedintele AUR a mai mers şi în trecut în afara ţării, însă a folosit mereu testarea, după cum a afirmat în mai multe intervenţii. De altfel, state ca Germania sau Marea Britanie acceptă şi doar varianta testării. Cu toate acestea, sunt state care nu sunt de acord cu testarea, ci vor obligatoriu şi componenta de vaccinare sau de trecere prin boală.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *