george simion
george simion
George Simion nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024, susținând că acest lucru se va întâmpla dacă alți „oameni pregătiți din zona patriotică” vor refuza susținerea AUR.
„Voi candida la președinție doar dacă oameni pregătiți din zona patriotică nu vor accept”, a spus George Simion, la podcastul EVZ. Pe lista de prezidențiabili susținuți de AUR i-a pus pe Ioan Aurel Pop și Călin Georgescu.
Liderul AUR a susținut că nu-și dorește în acest moment să candideze deoarece are doar 35 de ani și mai are „multe de învățat”.

Liderii AUR au transmis, luni, un comunicat de presă în care au afirmat, printre altele, că istoria Holocaustului și educația sexuală reprezintă „teme minore” care „au fost ridicate la rangul de materii”, în ceea ce califică a fi drept o „acțiune sistematică de subminare a calității învățământului din România”. Deputatul PNL Alexandru Muraru, reprezentantul Special al Guvernului pentru Combaterea Xenofobiei și Antisemitismului, a reacționat afirmând că „declarația partidului extremist demonstrează fără echivoc că această formațiune a depășit demult cadrul legal în care funcționează”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *