După o noapte petrecută în arest, fostul selecționer Victor Pițurcă a fost adus, marți, de două ori la sediul DNA, pentru a da declarații în dosarul livrărilor de măști neconforme către MApN. Piți a avut un schimb de replici cu protestarul Marian Moroșanu, cunoscut drept „Ceaușescu”.

„Cum a fost în arest? Cum a fost o noapte? De ce ați cumpărat influență? Nu aveați bani prea mulți?”, i-a strigat cunoscutul protestatar lui Pițurcă. Așteptat de zeci de jurnaliști la sediul DNA, Pițurcă a a spus că nu poate vorbi, dar a făcut un gest spre „Ceaușescu”: „Dă-ți rujul! Dacă-ți dai cu ruj, vorbim!“. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale chiar de Marian Moroșanu. Avertizăm că videoclipul conține limbaj licențios.

După ce a compărut la ora 9.00 în fața procurorilor, Victor Pițurcă a fost eliberat din arest, fiind plasat sub control judiciar, în dosarul măștilor neconforme livrate către spitalele Ministerului Apărării. Ulterior, la ora 13.45, a venit din nou la DNA, pentru noi audieri. Atunci a avut loc „confruntarea” cu Marian Ceaușescu.

Anul trecut, poliţiştii de la Secţia 1 l-au amendat pe Marian Moroşanu pentru adresarea de cuvinte jignitoare în timpul conflictului pe care a avut-o cu fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *