cristian popescu piedone candidat primaria capitalei 892993 jpg

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, a decis să facă un gest care a atras atenția multor cetățeni din București. Pe străzile Capitalei au apărut autobuzele roz, cu mesaj special de la Piedone.

Cristian Popescu Piedone a închiriat spațiul de la STB și a colantat mai multe autobuze în roz, iar mesajul transmis este: ”Peppa Pig vă iubește!”.

Piedone face trimitere la comparația făcută de Cătălin Cîrstoiu

Cătălin Cîrstoiu fostul candiat al alianței PSD – PNL la Primăria Capitalei l-a comparat pe unul dintre contracandidații săi, fără a-l nominaliza, cu personajul de desene animate Peppa Pig.

„Copilul meu în fiecare seară se uită la televizor la scene din campania electorală. L-am întrebat aseară – când se uita la un alt contracandidat – ce vede și mi-a spus: Peppa Pig! Sigur, nu a fost o aluzie directă la cineva, ci doar un gând transmis“, a precizat Cătălin Cîrstoiu.

Simțindu-se vizat de mesajul medicului Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone a intervenit și a spus că îl onorează comparația cu Peppa Pig pentru că este un personaj foarte îndrăgit de către copii.

„Sunt fericit pentru că sunt identificat într-un personaj de desene animate îndrăgit de copii (…). Mă onorează Peppa Pig. Să mă facă în toate felurile, nu-i o problemă“, a spus Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, Nicușor Dan, primarul în funcție, a avut un atac direct la Cristian Popescu Piedone, spunând că există riscul că acesta, „împreună cu gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei“.

peppa

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *