Parlamentarul Gheorghe Falcă a acuzat, într-o declarație la declarat la Antena 3, că a făcut preinfarct din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Dacian Cioloș.

„Este regretabil ceea ce se întâmplă la USR, dar noi știam că că domnul Cioloș este un politician cu toane.Îmi aduc aminte de anul 2016, când ba ne spunea că vrea să fie premierul nostru, ba ne spunea că nu avem voie să îi folosim imaginea. Eu chiar atunci am făcut un preinfarct în perioada aia de campanie, pentru că eu am fost într-un conflict cu dânsul că eu i-am folosit imaginea”, a spus Gheorghe Falcă la Antena 3.

„Eu am fost cel care a folosit imaginea și care am făcut acele documente cu imaginea dânsului și, la un moment dat, într-o emisiune, a spus că el nu ne-a permis așa ceva, ceea ce era un fals, pentru că nu puteam să îi folosesc imaginea până nu i-am prezentat”, a declarat Gheorghe Falcă.

Dacian Cioloș a anunțat luni că a demisionat de la șefia USR și a spus că va rămâne membru USR și nu are în plan refacerea PLUS. Cioloș a mai spus că nu va candida la viitorul congres extraordinar al partidului. Întrebat de ce a demisionat, el a făcut o comparație cu un șofer care nu are volanul mașinii pe care o conduce.

„Am decis să demisionez din poziția de președinte, rămân în continuare în partid, un membru de partid și voi căuta în continuare cu ceilalți colegi care cred că acest partid, pentru a avea un viitor și eu cred că trebuie să aibă un viitor, are nevoie de împrospătare, are nevoie de reconectare la societate, are nevoie de curajul de a-și recunoaște limitele pe care trebuie să le depășească în perioada următoare”, a spus Dacian Cioloș imediat după ce și-a anunțat demisia de la șefia USR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *