Guvern de uniune națională sau alegeri anticipate, este soluția lui George Simion după ce moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu va fi adoptată. În guvern ar urma să fie numai specialiști și tehnocrați, explică liderul AUR.

Specialiștii trebuie să înlocuiască politicienii care au condus România prost timp de 30 de ani, a spus George Simion.

Nu are președintele voie, atâta timp cât nu există o majoritate parlamentară, să îl lase pe acest individ, în continuare, prim-ministru.

Poate luăm în considerare ideea unei guvernări de uniune națională, conform ponderii din Parlament, cu specialiști nu cu oameni care ne-au condus prost timp de 30 de ani.

E foarte importantă persoana prim-ministrului. Noi am înaintat o astfel de persoană, din afară partidelor politice. Dacă nu, vrem să ajunge la alegeri anticipate.

O să fie o mare reușită, pentru noi, marți, când reușim să-l debarcăm pe Florin Citu din Guvern.

Eu mă bazez acum pe faptul că acum sunt falii puternice în rândul acestor partide. în PNL sunt cel puțîn două tabere. În USR PLUS sunt două partide care nu se înțeleg. Și dorința mea este să nu mai avem această guvernare toxică pentru România”, a declarat George Simion, la Antena 3.

Guvern de uniune națională sau alegeri anticipate este soluția lui George Simion, care l-a ridiculizat pe Cîțu, care este văzut de către cei de la AUR drept doar „un individ speriat”.

Mă bazez pe faptul că președintele Partidului Național Liberal este acest individ speriat, numit Florin Cîțu, care nu mai știe ce să facă. Dacă ar putea să ne cumpere, dar nu poate, dacă ar putea să ne aresteze, să ne interzică, să ne facă ceva să nu mai existe AUR, pentru că îl încurcăm.

Orice om care ajunge în funcția de prim-ministru începe să fie bolnav după putere și nu mai ascultă ordinele celui care îl pune acolo”, a mai transmis Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *