George Simion nu se vaccinează, pentru că nu vrea să-și asume nici măcar 1% risc de a dezvolta anumite complicații. Co-președintele AUR nu neagă existența coronavirusului, dar spune că promisiunile producătorilor de vaccinuri s-au schimbat pe parcursul timpului.

Deputatul a spus că nu și-a administrat serul și nici nu are de gând să facă acest lucru.

Nu m-am vaccinat, nu mă voi vaccina (…) În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care aşteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a declarat George Simion, pentru Prima TV.

George Simion nu se vaccinează. Liderul partidului AUR a precizat că nu vrea să riște deloc, având în vedere faptul că este vorba despre un ser experimental.

Virusul există însă în momentul ăsta, erau nişte promisiuni legate de acest vaccin, iniţial. Acum aceste promisiuni s-au schimbat. Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma.

Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală”, a mai explicat Simion.

Copreședintele AUR a mai menționat că cei 70% dintre români, persoane nevaccinate, „nu sunt niște idioți și niște inculți”, așa cum se dorește din anumite medii să se inducă.

Leave a comment

Lasă un răspuns