Guvernul nu poate controla criza provocată de coronavirus din cauza PSD. Rareș Bogdan vorbește despre cum social-democrații blochează toate legile propuse de liberali.

“Guvernul PNL are instrumentele amputate, in acest moment, de a controla COVID , pentru ca PSD și anexele sale lalaie sau blochează legea in Parlament pe motiv de încălcare a drepturilor romanilor. Incredibil, sa vorbească urmașii celor care au organizat mineriadele de drepturi cetățenești.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul este nemulțumit de strategia celor de la PSD. Acesta spune că socialiștii fac jocuri politice în urma crizei provocate de noul virus. “Blocajul Socialiștilor lui Ciolacu și compania protejează dreptul infectatilor cu COVID 19 de a nu fi carantinati, (mii și mii de oameni)! Dar in ce fel, mie, ca cetățean încă neinfectat și milioanelor de cetățeni încă neinfectati Parlamentul dominat de PSD si anexele sale îmi garantează dreptul de a fi sănătos?! Oare pe tertipuri politice e mai bine sa nu îngrădim minoritatea îmbolnăvita de COVID19 in detrimentul majorității cetățenilor sanatosi? De de dorește PSD inversarea acestui raport? În ce scop? In scop electoral? Adică strict pentru ca partidul de guvernământ sa se erodeze? …. oare viitorii morți mai pot fi electoratul cuiva? Chiar am înnebunit cu toții n Romania?”, adaugă acesta.

PSD a rămas cu aceleași obiceiuri

Rareș Bogdan spune despre PSD că procedează ca în anii 2017-2019. În acea perioadă drepturile celor care aveau probleme cu legea erau mai presus de drepturile celorlalți oameni. “Protejam minoritatea și condamnam la posibila infectare toți romanii care poarta măști și se spală pe mâini sau se dezinfecteaza și care respecta toate regulile de distanțare medicală, discriminăm 99 % din populație pentru a proteja restul…. Asta e inadmisibil și nedemocratic! PSD procedează întocmai ca in anii 2017-2019, adică când drepturile celor putini, ce aveau probleme cu Legea, erau mai importante decât drepturile celor mulți și cinstiti.”

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul