Un jaf absolut penibil a avut loc la o cantină socială din Tecuci
Un jaf absolut penibil a avut loc la o cantină socială din Tecuci

Un jaf absolut penibil a avut loc la o cantină socială din Tecuci. Hoții au plecat cu câțiva zeci de saci de fasole, în contextul în care furturile s-au întețit în ultima perioadă la sediile instituțiilor de stat din Galați. Jaful a fost însă țintit, pentru că nu au mai dispărut alte alimente.

Nu mai puțin de 80 de kilograme de fasole a fost prada hoților care au spart direcția de asistență socială din Tecuci, relatează B1TV.

Banda de hoți a furat fasolea din magazia Direcţiei de Asistenţă Socială din Tecuci. Hoţii ar fi intrat în clădire pe un geam, după ce au constatat că uşa era închisă. Au pătruns în magazie pe o fereastră mică şi tot pe acolo au şi ieşit.

Prejudiciul a fost constatat a doua zi după jaf de către angajații cantinei: din magazie lipseau 81 de kilograme de fasole ambalată în saci de 5 kilograme şi de 10 kilograme.

În sediul instituţiei funcționează și cantina socială. Iar în magazie mai erau și alte alimente de care, însă, hoţii nu s-au atins.

Prejudiciul se ridică la valoarea de 800 de lei. Conducerea instituției crede că cei care au dat spargerea sunt chiar beneficiari ai serviciilor sociale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *