ikea refuza

Lanțul de magazine IKEA refuză banii de la buget pentru a plăti șomajul tehnic. Informații este oferită chiar de Ministrul de Finanțe (PNL).

„Felicitări IKEA! Tocmai am terminat o video conferință cu doamna Sara Del Fabbro, CEO IKEA Southeast Europe și doamna Violeta Nenita, Market Manager IKEA Romania. În legătură cu decizia companiei de a nu folosi suma de 858 504 lei necesară plații șomajului tehnic pentru perioada 17 martie – 12 iunie.”, spune Florin Cîțu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deși majoritatea companiilor au avut nevoie de bani de la stat pentru a plăti șomajul tehnic, iată că IKEA nu se află printre ele. „Reprezentații companiei IKEA au spus că desi ne aflam în fața multor provocări in perioada urmataore, în opinia lor rezultatele companiei urmează să fie mai bune decât se așteptau acum câteva luni de zile. Astfel compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata șomajului tehnic.„, continuă ministrul.

Florin Cîțu spune că faptul că IKEA refuză banii este un exemplu bun în ceea ce privește deciziile luate la timpul potrivit în România. „Aceasta decizie a companiei este încă o dovadă că am luat măsurile corecte la timpul potrivit. Am reușit să reducem semnificativ impactul crizei economice asupra companiilor care activează în România. Mulțumesc IKEA. Vă asigur că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societății care au mare nevoie de ajutor.”, încheie Cîțu.

În momentul de față, IKEA discută cu toate cele nouă țări returnarea banilor pentru că a suferit mai puțin decât se aștepta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *