Ilie Năstase a fost prins iar băut la volan. Cum a reacționat
Ilie Năstase a fost prins iar băut la volan. Cum a reacționat

Ilie Năstase a fost prins iar băut la volan. De data asta, fostul mare tenismen nu a făcut scandal, și-a lăsat mașina și a plecat cu taxiul.

Ilie Năstase a fost tras pe dreapta în zona de nord a Capitalei. Agenții de poliție l-au oprit pentru un control de rutină dar, după ce a fost testat cu aparatul etilotest, a reieșit că fostul tenismen avea 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Năstase și-a asumat greșeala și a rămas fără carnet pentru 90 de zile.

El a lăsat mașina parcată și a plecat acasă cu taxiul.

La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a transmis Poliția Rutieră, vineri.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, au mai spus polițiștii, relatează B1TV.

În 2018, Ilie Năstase s-a ales cu doar penal după ce a fost prins băut la volan și a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, atunci, fostul mare sportiv i-a înjurat pe polițiști și a făcut circ la locul faptei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *