În centrul drive-thru procesul de vaccinare durează în medie
În centrul drive-thru procesul de vaccinare durează în medie

În centrul drive-thru procesul de vaccinare durează în medie, pentru fiecare persoană, un minut și jumătate, a spus secretarul de stst în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Centrul a fost deschis în parcarea unui centru comercial din oraș, iar vaccinarea se face cu serul Pfizer, fără programare, zilnic, între orele 8 și 20.

Ieri au fost vaccinate 426 de persoane, iar astăzi, până la ora 16:00, deja erau înregistrate 288 de persoane, a declarat joi secretarul de stat Andrei Baciu.

„Undeva la 1 minut și 30 de secunde pentru fiecare persoană! Atât durează procesul de vaccinare în centrul drive-thru din Oradea. Acesta este doar începutul!

Ieri au fost vaccinate 426 de persoane, iar astăzi, până la ora 16:00, deja erau înregistrate 288 de persoane care primiseră doza cu ser anti-covid. E bine la drive-thru, mai ales că distanța între mașini nu trebuie să fie de cel puțin 2 metri!

Mă bucur că orădenii sunt responsabili și pun umărul la campania prin care schimbăm România, iar meritul pentru acest centru este al autorităților locale. Primarul Mun. Oradea, dl Florin Birta, prefectul județului Bihor, dl Dumitru Țiplea și președintele Consiliului Județean, dl Ilie Bolojan, cu toții își doresc repornirea economiei și reîntoarcerea bihorenilor la locurile de muncă. Viața de dinainte de pandemie era mai simplă și mai frumoasă, așa că orice persoană vaccinată contribuie la depășirea acestei perioade”, a scris Andrei Baciu într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *