Vineri seară, senatoarea Diana Șoșoacă a fost surprinsă la Hard Rock Cafe, într-o apariție neobișnuită care a atras atenția celor prezenți.

Deși în urmă cu puțin timp, aceasta a fost implicată într-un altercație cu forțele de ordine, în fața unui sediu al BEC, Șoșoacă a ales să se retragă la celebrul local din București. Potrivit imaginilor Lumea Politică, senatoarea părea destinsă și se bucura de concertul susținut de Red Parlament.

Context:

Diana Şoşoacă a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, spunând că se află în spatele unui restaurant din Sectorul 3, şi i-a chestionat pe jandarmii care asigurau paza la descărcarea unui camion cu saci cu buletine de vot.

Ea le-a cerut acestora scrisoarea de transport şi a împins de mai multe ori banda care delimita zona, pentru a filma operaţiunea de descărcare a sacilor, reclamând că nu este respectată legea întrucât camionul şi clădirea nu erau inscripţionate că aparţin Biroului Electoral Central.

Şoşoacă a reclamat că voturile sunt ”furate”.

”Hai, dă-mi o amendă”, le-a spus ea jandarmilor.

Ulterior, în zonă s-au adunat mai mult persoane, Şoşoacă îndemnându-i pe cei care urmăreau transmisia ei live să iasă pentru că le sunt ”furate” voturile.

Cei prezenţi au scandat ”Hoţii”, iar la un moment dat Şoşoacă i-a spune unui jandarm care îi cere să meargă în spate: ”Ce faci, mă, mă împingi? Mă împingi tu pe mine, mă?”, iar la insistenţele acestuia ea a replicat: ”nu plec până nu vine Parchetul”.

La un moment dat, Şoşoacă a încearcat să forţeze cordonul format de jandarmi, la sosirea unui alt camion. După alte tentative de acest fel, Şoşoacă a susţinut că a fost bătută şi îmbrâncită de jandarmi, cerând ajutorul SPP.

La finalul filmării, ea a susţinut că a fost învineţită de jandarmi şi a început să plângă, fiind condusă spre o ambulanţă SMURD, spunând apoi că are tensiunea 16:9 şi pulsul 122 şi că a fost lovită de jandarmi.

”M-au împins, m-au lovit, m-au îmbrâncit, m-au… cine ştie ce a fost acolo că erau zece pe mine”, le-a spus ea medicilor de pe ambulanţă.

Jandarmeria Capitalei a transmis precizări referitoare la misiunea pe care jandarmii o desfăşurau acolo.
”Efectivele de jandarmi din cadrul unităţii noastre asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziţie de către Tribunalul Municipiului Bucureşti, pentru depozitarea acestora conform prevederilor Legii nr. 33 din 2007 (republicată) privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, cu modificările şi completările ulterioare şi ale HG nr. 947 din 2004 privind stabilirea duratei şi condiţiilor de păstrare a materialelor necesare votării. Depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului Bucureşti de la Primăria Municipiului Bucureşti, cu aprobarea Consiliului General”, a arătat Jandarmeria.
sossssssssssssssss

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *