Ion Dichiseanu omagii. Românii își pot lua la revedere de la Ion Dichiseanu de vineri la prânz până sâmbătă. Ion Dichiseanu a murit joi și va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare.

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus vineri, la ora 13:00, în foaierul Teatrului Nottara. Cei care l-au iubit îi pot aduce un omagiu până sâmbătă, la ora 10:00, când cortegiul va pleca spre cimitirul Belu, unde va fi depus în capelă.

Ion Dichiseanu omagii. Românii își pot lua la revedere de la elSlujba de înmormântare va avea loc ora 12:00. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Nottara, întregul proces se va desfăşura cu respectarea normelor sanitare în vigoare, relatează B1TV.

Actorul Ion Dichiseanu a murit joi, la vârsta de 87 de ani. El se afla internat de câteva luni la Spitalul Floreasca.

Ioana, fiica marelui actor, a anunțat în februarie faptul că starea de sănătate a tatălui ei se înrăutățise în urma unor erori făcute de unul sau mai mulți medici.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legătură cu SARS-COV-2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris atunci Ioana Dichiseanu pe pagina de Facebook.

Fosta sa soție a povestit că actorul a murit în brațele fiicei sale

A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături. A murit la ora 3 (n.r.- ora 15.00), atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și, după 4 luni în spital, a murit.”, a spus Simona Florescu.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul