Nicolae Ciucă își depune mandatul de candidat la funcția de prim-ministru
Nicolae Ciucă își depune mandatul de candidat la funcția de prim-ministru

Un mesaj publicat, miercuri, pe pagina de internet a Camerei de Comerț și Industrii a României a ajuns viral în online. „Camera de Comerț și Industrie a României merge înainte cu Nicolae Ciucă, primul-ministru al Guvernului României”, se arată în mesajul a cărui titlu este „Je suis Ciucă!”.

„Constatăm, nu cu surprindere, că în această perioadă de profunde încercări, când coerența și stabilitatea ar trebui să fie cuvintele de ordine, sădirea discordiei, scandalul și stigmatizarea sunt profesiuni de credință pentru unii. Chiar dacă nu facem politică, considerăm, și știm că și mediul de afaceri și antreprenorii pe care îi reprezentăm simt la fel, că, la timpurile grele pe care le traversăm, România are nevoie de stabilitate politică și guvernanță, dacă vrem să avem parte de redresare și reconstrucție economică. Dacă vrem stabilitate și predictibilitate, atunci să-l judecăm pe premierul Ciucă pe baza acțiunilor și rezultatelor din postura de șef al Guvernului și nu pentru ce a făcut sau nu acum 19 ani”, scrie Camera de Comerț.

De asemenea, potrivit comunicatului, Camera de Comerț și Industrii susține că „românii s-au săturat de dezvăluiri și detractori”.

„Știm și o spunem răspicat că românii s-au săturat de dezvăluiri și detractori, și că tot ce aceștia așteaptă este o guvernare care să-și facă treaba și să fie lăsată să și-o facă. Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori. Cu ce și cui ajută un nou scandal (de plagiat) acum când presiunile zilei de azi ne fac să nu știm ce va fi mâine – vrem cu toții ca Statul să facă și să dreagă, însă, în continuu, îi tragem frâna de mână. Am stat destul pe loc, blocați în propria neputință și ipocrizie, vrem să mergem înainte. Cu scandaluri nu mergem. Camera de Comerț și Industrie a României merge înainte cu Nicolae Ciucă, primul-ministru al Guvernului României!”, se încheie mesajul de pe pagina de internet a CCIR.

Acesta vine în contextul în care PressOne a dezvăluit că premierul și-ar fi plagiat lucrarea de doctorat. Ciucă a respins acuzațiile și a cerut Comisiei de Etică a Universității Naționale de Apărare să-i analizeze lucrarea.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *