Klaus Iohannis s-a schimbat radical în ultimul an și a devenit de recunoscut, consideră fostul președinte al PNL Ludovic Orban. Totul s-a întâmplat în ultimul an, explică el.

Ludovic Orban spune că a colaborat foarte bine cu președintele Klaus Iohannis în perioada în care era premier, dar relația lor s-a deteriorat în ultimul an.

Klaus Iohannis s-a schimbat radical. „A pierdut orice legătură cu realitatea” a spus Ludovic Orban, duminică seara, într-o emisiune la Realitatea Plus.

Președintele și-a dorit să fie Cîțu președinte ca să nu fiu eu. Am fost șeful lui de campanie în 2019. În perioada în care am fost la guvernare am colaborat foarte bine, președintele a fost implicat în bătălia contra pandemiei, realizarea măsurilor de salvare a companiilor, a locurilor de muncă, a relansării economice”, a declarat Ludovic Orban.

Fostul premier și președinte al PNL spune că nu înțelege „nimic din ceea ce a făcut” Klaus Iohannis în 2021.

După 1 ianuarie eu nu mai înțeleg nimic din ceea ce a făcut Iohannis. De multe ori am senzația că a fost înlocuit cu o sosie, nu pot să-l recunosc față de perioada în care am colaborat și a făcut o grămadă de lucruri pentru țară. A pierdut orice legătură cu realitatea”, a adăugat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a declarat la finalul Congresului PNL că între el și Klaus Iohannis „nu mai există niciun parteneriat”. Apoi, reclamând „o lovitură de partid”, fostul lider al liberalilor revenea cu o nouă declarație și îl acuza pe Președintele României că a încălcat Constituția atunci când și-a exprimat susținerea pentru Florin Cîțu.

Leave a comment

Lasă un răspuns