Laura Vicol, avocata Alinei Bica, ar putea deschide lista PSD Dolj pentru Camera Deputaților. Aceasta a fost propusă de organizația județeană, iar marți candidaturile ar urma să fie validate de conducerea centrală a partidului.

Întrebat despre candidatura Laurei Vicol, Marcel Ciolacu a declarat că nu o cunoaște, însă nu a auzit să fie „nici coruptă, nici neprofesionistă”.

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, pe listele PSD la parlamentare

„Am luat act de propunerea organizație, nu o cunosc pe doamna Laura Vicol, nu am auzit să fie nici coruptă, nici neprofesionistă. Am înţeles că sunt probleme că a avut anumiţi clienţi ca şi avocat. Acum, dacă dumneavoastră luaţi un interviu unui criminal înseamnă că nu mai aveţi dreptul să aveţi o viţă politică? O să analizăm această propunere împreună cu colegii în cadrul Consiliului Politic Naţional, dar din punct de vedere al criteriilor principale, de profesionalism în primul rând, de faptul că nu are niciun dosar penal, nu este implicată în nicio anchetă penală, nu cred că este o problemă. Sunt sigur că mâine o să vă spunem decizia partidului”, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

PSD mai adaugă un medic pe lista candidaților la alegerile parlamentare

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Leonard Azamfirei, va deschide lista PSD pentru Senat în județul Mureș, a anunțat președintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Vi-l prezint pe Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu Mureș, un specialist în dublă calitate – rector și medic primar ATI. Sper ca în viitorul Parlament să dați culoare legislației atât din domeniul medical, cât și din domeniul educației”, a spus Marcel Ciolacu într-o conferință de presă.

Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, se află pe locul doi la Senat pe lista PSD București, au anunțat Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, duminică, într-o conferință de presă.

Lista candidaților PSD București este deschisă de fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *