Legea interzicerii păcănelelor în apropierea unor instituții 75.000 semnături
Legea interzicerii păcănelelor în apropierea unor instituții 75.000 semnături

Legea interzicerii păcănelelor în apropierea unor instituții a strâns până acum peste 75.000 de semnături. Propunerea USR vizează interzicea funcționării jocurilor de noroc și pariurilor în apropierea școlilor, locurilor de joacă, spitalelor, bisericilor și centrelor culturale, la parterul blocurilor, în sate sau lângă alte săli de jocuri de noroc.

Uniunea Salvați România (USR) a anunțat că a strâns peste 75.000 de semnături pentru susținerea legilor interzicerii păcănelelor în marile orașe.

Din aceste semnături, 2.265 au fost strânse în această săptămână în București. Proiectele USR propun, printre altele, interzicerea publicității în spațiile publice pentru jocurile de noroc și obținerea unui aviz de funcționare din partea primăriei pentru sălile de jocuri. USR a solicitat majorității PSD-PNL să nu blocheze aceste legi împotriva păcănelelor și să asculte vocea celor peste 75.000 de români care cer eliminarea jocurilor de noroc din orașe. Deputatul USR Tudor Pop a subliniat că jocurile de noroc au devenit un „cancer al societății românești” și că USR este singurul partid care luptă pentru protejarea românilor de influența nefastă a industriei jocurilor de noroc, arată PsNews.

Jocurile de noroc au devenit, în doar câţiva ani, cancerul societăţii româneşti. Nici măcar copiii nu scapă. Oriunde întorc privirile în Bucureşti întâlnesc o reclamă la păcănele sau la o sală de jocuri. În timp ce PSD-PNL blochează proiectele USR anti-păcănele în Parlament, milioane de români sunt încurajaţi să devină dependenţi prin reclame super agresive şi săli de jocuri la tot pasul. USR este singurul partid care luptă pentru protejarea românilor de influenţa nefastă a industriei jocurilor de noroc şi care se bate în mod real cu şefii păcănelelor, în timp ce PSD, PNL şi AUR fac echipă cu ei”, a declarat deputatul USR Tudor Pop.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *