Dan Motreanu, prim-vicepreședinte al PNL,despre Nicolae Ciucă
Dan Motreanu, prim-vicepreședinte al PNL,despre Nicolae Ciucă

Dan Motreanu, prim-vicepreședinte al PNL, a afirmat că președintele partidului, Nicolae Ciucă, ar trebui să demisioneze în cazul în care nu își atinge țintele electorale la alegerile europarlamentare din 2024.

Dan Motreanu a subliniat că aceeași regulă se aplică și altor lideri de partide, precum Marcel Ciolacu sau Vlad Voiculescu. De asemenea, Motreanu a adus în discuție dificultățile în coaliție și a menționat că nu este o alianță între „Nicu și Marcel”, ci între PSD și PNL. Acesta a criticat premierul Marcel Ciolacu, acuzându-l că încearcă să își impună punctul de vedere și să preia guvernarea pe cont propriu.

Dacă Ciucă nu își atinge țintele electorale la europarlamentarele din 2024, trebuie să plece. Toți președinții de organizații politice, de partide, sunt în aceeași situație ca și domnul Ciucă. Toți, daca nu își vor atinge ținta electorală, toți vor trebui sa plece, fie că vorbim de Ciolacu, Drulă, după europarlamentare”, a declarat Dan Motreanu duminică seară, într-o emisiune, transmite B1TV.

Întrebat dacă este adevărat că el și Rareș Bogdan, la rândul său prim-vicepreședinte PNL, nu mai sunt doriți de liderul PSD, Marcel Ciolacu, la negocierile din cadrul coaliției, Dan Motreanu a spus: „Dar nu e coaliția dintre Nicu și Marcel, ci dintre PSD și PNL”.

Despre Marcel Ciolacu, Motreanu a zis că „încearcă să ia pe cont propriu guvernarea, parcă-i un fel de Ilie Moromete care trebuie să își impună punctul de vedere”.

Trebuie o fermitate mai mare din partea PNL (…). Nici PSD n-are multe variante și e legat să stea în coaliție și să accepte concesii”, a mai zis liberalul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *