Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a transmis printr-un mesaj pe Facebook un atac la adresa europarlamentarului Rareș Bogdan, care a solicitat companiilor de stat românești să-și închidă conturile pe care le au la băncile austriece din țară.

„Trei întrebări scurte pentru «patriotul» liberal, Rareș Bogdan, unul dintre marii luptători care «au înfrânt» cauza aderării României la Schengen: 1. Când cerea colegilor săi, în special unui ministru PNL, ca toate firmele de stat din energie să-și mute conturile la bănci românești știa și cum îl cheamă pe ministrul care a pus Romgaz să ia 350 milioane de euro credit tocmai de la BCR și Raiffeisen, chiar anul acesta? 2. Cum îl cheamă pe colegul său de partid, ministrul a cărui familie are benzinării deținute de OMV?

3. Cum îl cheamă pe cel care se bătea cu pumnii în piept și promitea că dă ultimul asalt la cancelarul Austriei, alături de Manfred Weber, liderul popularilor europeni, care azi îl susține pe cancelarul Austriei? P.S. Răspunsurile sunt pe masa premierului”, arată mesajul lui Gabriel Zetea de pe Facebook. Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a solicitat joi, în cadrul unei intervenții făcute la Antena 3, companiilor de stat românești să-și închidă conturile pe care le au la băncile austriece din țară. Bogdan a acuzat Austria de un comportament „sfidător, revoltător, agresiv și nesimțit” la adresa României, după votul nefavorabil cu privire la accederea țării noastre în spațiul Schengen.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *