Lidia Buble mită. Cântăreața Lidia Buble va fi judecată pentru șpagă
Lidia Buble mită. Cântăreața Lidia Buble va fi judecată pentru șpagă

Lidia Buble mită. Cântăreața Lidia Buble va fi judecată pentru că le-ar fi oferită șpagă unor polițiști, pentru a nu fi sancționată după ce ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice. Procurorii DIICOT au trimis-o luni în judecată, după o anchetă rapidă în care solista a „căzut” întâmplător.

Procurorii DIICOT o acuză pe Lidia Buble că ar fi mituit doi polițiști de la Brigada Rutieră București pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Procurorii secției teritoriale Ploiești ar fi interceptat un dialog telefonic în care cântăreața îi cerea unui prieten sfaturi cu privire la cum ar putea scăpa de un control al poliției fără să fie sancționată. Întâmplător, individul cu care discuta vedeta era vizat de o anchetă DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri, și avea telefonul interceptat, relatează Ziarulincomod.ro, preluat de B1TV.ro.

Lidia Buble mită. DIICOT a anunțat luni că procurorii din Ploiești au dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judicar, a doi agenți de poliție din cadrul Brigării de Poliție Rutieră București, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, transmite Agerpres.

Prin același rechizitoriu au fost trimise în judecată și alte două persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și instigare la dare de mită.

Deși în comunicatul DIICOT nu este precizat numele inculpaților, portalul instanței de judecată arată că este vorba despre Lidia Buble, Laurențiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Danila Reznicsek și Dragoș Ștefan Presură.

Concret, pe 15 februarie, între orele 2:32 și 3:11, cei doi polițiști ar fi pretins și primit mită, suma de 900 de lei, de la Lidia Buble, pe care o opriseră în trafic pentru un control de rutină.

La câteva minute distanță, în timpul unei convorbiri telefonice, un alt inculpat din dosar ar fi instigat-o pe Lidia Buble să ofere diverse sume de bani cu titlu de mită, cuprinse între 300 de lei și 200 de euro, către lucrătorii de poliție.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului București.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *