Garduri pentru nevaccinați. Montarea unor garduri care să delimiteze spațiul accesibil doar persoanelor care nu dețin certificat verde este soluția găsită de un lanț de supermarketuri în mai multe localități. Reprezentanții Kaufland au montat un gard de șantier, metalic, în interiorul magazinelor, pentru a permite accesul și persoanelor nevaccinate, cu respectarea normelor legale în vigoare, care prevăd intrare separată și acces doar la zona de mâncare.

Reprezentanții supermarket Kaufland din Râmnicu Sărat, județul Buzău, au montat un gard interior pentru a delimita spațiile de acces ale persoanelor în funcție de certificatul verde. Aceeaşi situaţie a fost observată şi la alt supermarket Kaufland, din Bucureşti.

În lipsa unui comunicat oficial al reprezentanţilor Kaufland Romania, putem presupune că este o decizie internă a companiei, relatează B1TV.

Oficialii Kaufland au montat gardul interior duminică dimineață, gard care separă spațiile de acces ale persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală, pe de o parte, de cele ale persoanelor care nu dețin certificat verde, pe de altă parte.

Decizia magazinului a stârnit reacții de tot felul. Un client nemulțumit a postat o filmare pe o rețea socială, iar clipul a adunat mii de vizualizări și o mulțime de comentarii negative.

Gardul pentru nevaccinați are o înălțime de circa 2 metri și separă supermarketul de zona cu restaurante și cofetării, care este considerată a fi una non-esențială.

Şi la Kaufland Ploiești Sud e aceeaşi situaţie

Pentru a separa accesul clienților în magazinele neesențiale, din galeria comercială, unde este necesar pașaportul verde, de magazinul Kaufland, unde nu este necesar documentul respectiv, au fost montate garduri. Gardurile sunt specifice organizării de șantier și sunt înalte de doi metri.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *