Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat și spune că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Fostul lider PSD spune că ar fi putut să îl schimbe din funcție pe șeful DSU, însă nu a vrut să facă asta.

„Este foarte rău că sistemul UPU de la spitale a fost dezvoltat de domnul Raed Arafat în detrimentul Ambulanței. Serviciul Român de Ambulanță este la ora asta serviciul care asigura cea mai mare parte a intervențiilor medicale. Ar trebui să se completeze, însă la domnul Arafat problema pe care am constatat-o este cea legată de dorința de a avea monopol SMURD-ul”, spune Liviu Dragnea.

„Ar trebui să se completeze, însă la domnul Arafat problema pe care am constatat-o este cea legată de dorința de a avea monopol SMURD-ul. Nu am avut intenția să îl schimb pe Arafat, dacă voiam să îl schimb, îl schimbăm. Dar asta a fost punctul meu de vedere și e în continuare, poate și Iohannis a avut la fel, dar în continuare dorința care nu se stinge a domnului Arafat de a gestiona singur tot ceea ce înseamnă sistemul de urgență din România nu face bine”, a mai spus Liviu Dragnea la Realitatea Plus.

„Sunt foarte buni cei de la SMURD, salvează vieți, își riscă viață, dar oamenii aia sunt forțați neavând pregătire medicală, să ia un pacient care e într-o situație critică și să îl ducă până la spital, neavând o pregătire medicală, ceea ce nu e în regulă, plus că din ceea ce am aflat se pare că s-a blocat scoaterea de posturi de medici pentru Serviciul Român de Ambulanța”, a declarat Liviu Dragnea la Realitatea PLUS.

În cadrul aceleași intervenții televizate, Liviu Dragnea a comentat și restricțiile coronavirus. El a arătat că se vorbește despre divizarea populației, segregare, și că sta e esența bataliei între suveranism și globalism.

„Nu poate toată lumea să fie considerată conspiraționist. Faptul că ne punem niște întrebări, că avem nelămuriri, nu înseamnă că suntem extremiști, anti-europeni, anti-vaccinisti. Eu am fost vaccinat, nu am nicio problema, dar deja nu mai vezi o speranța în procedura asta de vaccinare. Faptul că sunt folosiți copiii fără niciun fel de rezervă, cu un cinism politic și economic inimaginabil în reclame mincinoase arată cât de fără Dumnezeu sunt acești nemernici”, a mai spus Dragnea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *