Localurile amendate de trei ori ar putea avea activitatea suspendată
Localurile amendate de trei ori ar putea avea activitatea suspendată

Localurile amendate de trei ori ar putea avea activitatea suspendată. Ministrul de Interne Lucian Bode solicită conducerii PNL discutarea în coaliție a acestei măsuri care să fie apoi trecută prin parlament. Suspendarea ar trebui să fie decisă pentru două săptămâni în condițiile unor sancțiuni succesive primite pentru nerespectarea restricțiilor anti-COVID.

O să solicit conducerii PNL să discute în coaliție foarte serios ca în această săptămână pe agenda Parlamentului să fie aprobat proiectul de lege care modifică OUG privind regimul sancțiunilor. Sancțiunile nu sunt suficiente din păcate. (…) Legea 55 să fie modificată astfel încât după una, două, trei sancțiuni, instituțiile statului să poată suspenda activitatea agentului economic care nu respectă regulile de protecție sanitară. Dacă se repetă, se trece la nivelul următor și aplicăm sigiliul pe locație”, a declarat ministrul Lucian Bode, potrivit B1TV.

Localurile amendate, propuse pentru suspendarea activității. Declarația vine în contextul în care mai multe localuri și cluburi au organizat petreceri, fără respectarea normelor, într-o perioadă în care numărul infectărilor cu coronavirus a ajuns să sară pragul de 6.000 pe zi. Amenzile nu par să-i descurajeze pe unii patroni.

Leave a comment

Lasă un răspuns