florin roman

Florin Roman vorbește despre lucrări de mântuială din Alba Iulia. Deputatul PNL explică situația podului de la intrarea din oraș, un pod frecventat de foarte multe mașini.

„Podul rutier de la intrarea in Alba Iulia dinspre Sebes este din nou un coșmar pentru navetiști și cei circa 50.000 de șoferi care tranzitează Alba Iulia pe timp de vara. Asta, deși in vara anului trecut au fost făcute lucrari de consolidare. Rosturile de dilatație din bitum au cedat, iar șoferii sunt obligați sa încetinească, generând cozi de kilometri și nervi pentru șoferi.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Florin Roman s-a implicat și chiar a luat legătura cu firma care era responsabilă. Însă, firma poate realiza lucrarea de mentenanță în două săptămâni. „Am luat legătura cu conducerea CNAIR și am înțeles ca lucrarea are termen de garanție 10 ani. Au chemat firma TKT București care a executat lucrarea sa remedieze defecțiunile, dar cum sunt plini de lucrari, probabil de mântuială, ca și cea de la Alba Iulia, au răspuns ca au nevoie de 2 săptămâni pentru a trimite o echipa sa remedieze. De ce acționează așa la sictir, respectiva firma? Pentru ca e un contract prost făcut: garanția de execuție nu poate fi executata numai dacă nu remediază in termen de…90 de zile, timp in care noi sa asteptam ca prostii in trafic. Mai ales ca totul se poate remedia in 4-5 nopti de lucru dacă exista interes.”, adaugă el.

Deputatul PNL spune că nu va lăsa lucrurile așa. „Nu voi lasa lucrurile așa și voi cere ministrului Lucian Bode, ca CNAIR sa uziteze de toate formele legale, pentru ca asemenea firme sa nu mai poata da tepe romanilor! Chiar și prin intervenții legislative!”, încheie acesta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *