Image default
Actualitate

Firea se laudă cu deschiderea grădinițelor

Gabriela Firea se laudă cu deschiderea creșelor și a grădinițelor. Edilul capitalei felicită toți primarii de sectoare pentru această reușită.

“Cu grija pentru sanatatea copiilor, am mai deschis si azi crese si gradinite sociale, unele dintre ele inaugurate chiar de echipa noastra, in ultimii 4 ani. Pe perioada verii, copiii vor fi supravegheati si educati, cat sunt parintii la serviciu. Ii felicit pe toti primarii de sectoare pentru stradania de a creste numarul de locuri in crese si gradinite, in ultimii ani. S-au facut eforturi sustinute, in ciuda bugetelor mici.”, spune ea într-o postare pe pagina de Facebook.

Firea (PSD) spune că a sărit în ajutorul primăriilor pentru a deschide creșele și grădinițele. “Prin lege, asa cum sanatatea din oras este o sarcina a primarului general, educatia este o competenta a primarilor de sectoare. Primaria Capitalei, prin Directia de asistenta socoala, se ocupa doar de cresterea numarului de locuri in cresele si gradinitele sociale, adica dedicate familiilor cu venituri foarte mici. Noi venim in completarea eforturilor primariilor de sector care au, legal, aceasta responsabilitate.”, adaugă aceasta.

Deși Gabriela Firea se laudă, nu uită să îl atace pe Nicușor Dan. “Fac aceste precizari pentru ca, fara sa cunoasca legea, desi vrea sa devina primar general, un candidat m-a acuzat ca nu am deschis nicio gradinita noua, in ultimii 4 ani. Fals! Aceste atributii sunt la sectoare. Dar si eu, in completare, am deschis crese si gradinite sociale. Este ca si cum ar fi acuzat primarul general de starea curateniei in oras. Cata vreme, prin lege, serviciul de salubritate este delegat catre cele 6 primarii de sector, conform legii.”, încheie primarul capitalei.

 

Related posts

VIDEO | Viceprimarul Aurelian Bădulescu, circ și scandal în Prelungirea Ghencea, la conferința lui Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Părerea Elenei Udrea despre noua clasă politică

Alina Angelescu

Adrian Streinu Cercel, locul doi la Senat pe lista PSD București. Gabriela Firea deschide lista

Andrada Ionescu

Leave a Comment