Actualitate

Firea se laudă cu deschiderea grădinițelor

Gabriela Firea se laudă cu deschiderea creșelor și a grădinițelor. Edilul capitalei felicită toți primarii de sectoare pentru această reușită.

„Cu grija pentru sanatatea copiilor, am mai deschis si azi crese si gradinite sociale, unele dintre ele inaugurate chiar de echipa noastra, in ultimii 4 ani. Pe perioada verii, copiii vor fi supravegheati si educati, cat sunt parintii la serviciu. Ii felicit pe toti primarii de sectoare pentru stradania de a creste numarul de locuri in crese si gradinite, in ultimii ani. S-au facut eforturi sustinute, in ciuda bugetelor mici.”, spune ea într-o postare pe pagina de Facebook.

Firea (PSD) spune că a sărit în ajutorul primăriilor pentru a deschide creșele și grădinițele. „Prin lege, asa cum sanatatea din oras este o sarcina a primarului general, educatia este o competenta a primarilor de sectoare. Primaria Capitalei, prin Directia de asistenta socoala, se ocupa doar de cresterea numarului de locuri in cresele si gradinitele sociale, adica dedicate familiilor cu venituri foarte mici. Noi venim in completarea eforturilor primariilor de sector care au, legal, aceasta responsabilitate.”, adaugă aceasta.

Deși Gabriela Firea se laudă, nu uită să îl atace pe Nicușor Dan. „Fac aceste precizari pentru ca, fara sa cunoasca legea, desi vrea sa devina primar general, un candidat m-a acuzat ca nu am deschis nicio gradinita noua, in ultimii 4 ani. Fals! Aceste atributii sunt la sectoare. Dar si eu, in completare, am deschis crese si gradinite sociale. Este ca si cum ar fi acuzat primarul general de starea curateniei in oras. Cata vreme, prin lege, serviciul de salubritate este delegat catre cele 6 primarii de sector, conform legii.”, încheie primarul capitalei.

 

Related posts

Primăria Capitalei va avea conturile blocate de luni. Administrația Firea trebuie să-i plătească 115 milioane de euro afaceristului Costică Constanda. Se caută soluții pe ultima sută de metri

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea propune programul „Adoptă o statuie”. Cetățenii să plătească pentru întreținerea monumentelor

Constantinescu Gabriel

Revoluția în trafic, varianta Gabriela Firea

Alina Angelescu

Primarul Daniel Florea atacă firma de casă a Gabrielei Firea, după ce mii de oameni stau de câteva zile fără apă caldă și căldură. „DEJA E PREA MULT!

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea spune că PSD vrea alianță cu Pro România și ALDE, dar sunt „colegi” care lucrează împotriva partidului

Testarea bucureștenilor pentru depistarea anticorpilor

Alina Angelescu

Leave a Comment