Filiala PNL condusă de Ilie Bolojan și-a anunțat susținerea pentru Ludovic Orban

Ludovic Orban, președintele PNL, a anunțat duminică pe pagina sa de Facebook că la congresul care va avea loc pe 25 septembrie va fi susținut și de filiala PNL Bihor, condusă de Ilie Bolojan. Filiala din Bihor este una dintre cele mai puternice din țară.

Organizația lui Ilie Bolojan, unul dintre nehotărâții cu greutate din PNL, și-a anunțat susținerea pentru Ludovic Orban. Șeful PNL a făcut anunțul duminică printr-o postare pe pagina de Facebook.

„Mă bucură în mod deosebit susținerea primită astăzi din partea organizației din Bihor a Partidului Național Liberal, prin votul asupra moțiunii „PNL – Forța Dreptei”. Le mulțumesc colegilor din Bihor pentru încrederea pe care mi-o acordă și pentru opțiunea covârșitoare pe care au făcut-o în această etapă”, a transmis Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Organizația liberalilor din Bihor era printre ultimele indecise cu privire la susținerea uneia dintre cele două candidaturi pentru șefia PNL, însă duminică a votat moțiunea actualului șef PNL.

Înaintea votului dat duminică moțiunii lui Ludovic Orban, biroul județean al filialei Bihor a decis să nu sprijine în mod explicit niciunul dintre cei doi candidați. Astfel, toți cei 200 de delegați care vor veni la Congresul PNL din filiala Bihor vor putea să voteze cum doresc ei, în funcție de preferințele fiecăruia, scrie Digi 24.

Este de așteptat, totodată, ca dincolo de votul acordat duminică pentru moțiunea lui Ludovic Orban, să se întâmple același lucru și în cazul lui Florin Cîțu, pentru că filialele județene pot alege să sprijine ambele moțiuni pentru șefia partidului. Tocmai de aceea, este probabil ca în perioada următoare, Florin Cîțu și susținătorii săi să facă o vizită la Bihor și să treacă prin aceeași procedură prin care a trecut duminică și Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.