Liderul PNL, Ludovic Orban, a negat, joi seara, că ar fi știut despre episodul cu Florin Cîțu prins beat la volan în Statele Unite, în anul 2000, și respinge totodată speculațiile că el ar fi fost sursa acestei dezvăluiri.

Ludovic Orban spune că Florin Cîțu nu l-a informat niciodată despre acest incident, dar consideră că premierul însuși ar fi trebuit să fie cel care să fi făcut cunoscut opiniei publice acest incident. Ludovic Orban califică drept „minciuni sfruntate” ideea că el ar fi fost cel care a stat în spatele acestor dezvăluiri către presă, care apar în plină competiție electorală între el și Florin Cîțu pentru președinția PNL.

„Este o formă penibilă, o formă penibilă de încerca să îl faci vinovat pe președintele partidului pentru o vină pe care nu o are. În curând o să spună că eu sunt vinovat că Florin Cîțu, în 2000, a fost prins băut la volan sau că eu sunt vinovat de faptul că Florin Cîțu nu a făcut publică această informație…”, a declarat Ludovic Orban, joi seara, la B1 TV.

„Cel care ar fi trebuit să facă publică această informație este Florin Cîțu. Dacă Florin Cîțu este supărat pe cineva, ar trebui să fie supărat pe el pentru că el ar fi trebuit să informeze opinia publică cu privire la această întâmplare din viața lui, care este totuși o realitate, s-a întâmplat, face parte din acele părți din penumbră sau din umbră pe care pot să le aibă mulți oameni”, a spus Ludovic Orban.

„Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri este să mărturisești, să spui tu, să vorbești tu despre lucrul respectiv. Cum să fie supărat cineva că o astfel de informație apare în spațiul public? Probabilitatea ca o astfel de informație să apară în spațiul public este uriașă”, a declarat Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.