ludovic orban

Ludovic Orban îl atacă dur pe președintele Klaus Iohannis. Fostul liderul PNL spune despre șeful statului că „a luat-o complet razna” și uită că are această funcție, comportându-se „ca un turist străin care se află în România”.

Totodată, Orban este de părere că președintele nu își va termina mandatul, iar în cazul în care se va ajunge la suspendarea sa, se va implica personal în referendumul de demitere.

Ludovic Orban: Klaus Iohannis a luat-o complet razna, cred că nu își termină mandatul”

„Avem un președinte care a luat-o complet razna, care parcă a uitat că este președintele României. Se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-și complet obligațiile pe care le are față de cetățenii români și acționând împotriva interesului României, în mod evident”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, la Realitatea TV.

Acesta spune că se va implica „cu toate forțele” pentru suspendarea președintelui: „Având o parte de răspundere pentru realegerea lui Iohannis ca președinte în 2019 mă voi implica cu toată forța”.

„În mod evident l-am susținut pe președintele Iohannis și am colaborat cu președintele Iohannis. Președintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legătură cu comportamentul pe care l-a avut atât timp cât eu am fost în parteneriat”, a mai spus Orban.

Întrebat cum poate fi oprit președintele, Ludovic Orban a răspuns „Cred că nu-și termină mandatul, sincer”.

Acesta mai spune că decizia de a nu reface coaliția cu USR „este în mod evident decizia președintelui Iohannis”.

De asemenea, întrebat dacă va pleca din partid și va face o altă formațiune politică, Ludovic  Orban a spus: „Dacă nu se îndeplinesc condiţiile pe care le-am pus, mai mult ca sigur că da”.

„În funcție de evoluția evenimentelor voi lua deciziile care se impun într-un timp rezonabil. Timp rezonabil înseamnă două-trei săptămâni maxim”, a mai spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *