Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, spune despre parlamentarii AUR că sunt „excentrici” și că mulți dintre ei „nu înțeleg unde se găsesc”.

„Sunt excentrici. Mulți dintre ei nu înțeleg unde se găsesc. Că suntem în Parlament, unde ai anumite rigori. Mănâncă în sala de plen. Se filmează, filmează inclusiv ședințele Biroului Permanent. De multe ori spun niște năzbâtii dar care probabil li se par foarte interesante. E prima lor experiență parlamentară și îi privim cu o oarecare toleranță. Trebuie să înțeleagă totuși că este o instituție fundamentală care trebuie să dea tonul și care să impună prin sobrietate și seriozitate și unde parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu”, a declarat Ludovic Orban scrie Digi 24.

Ludovic Orban, despre parlamentarii AUR: Sunt excentrici. Mulți nu înțeleg unde se află. Îi privim cu o oarecare toleranță

„Este un comportament reprobabil, care îl descalifică pe cel care se comportă astfel. Am trimis spre comisia de disciplină și imunități. Urmează în termen de 2 săptămâni să propună sancțiuni”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

„Mi-aduc aminte de mulţi negaţionişti care până la urmă s-au îmbolnăvit şi unii şi-au pierdut viaţa. În ceea ce priveşte intervenţia autorităţilor, trebuie găsit un echilibru între fermitate şi neapelarea la forţă”, a mai spus Orban.

Întrebat dacă este de acord cu închiderea magazinelor la ora 18.00, în locurile în care rata de incidență depășește 7,5 la mie, Ludovic Orban a afrimat că orice măsură se introduce „pe baza unei analize” și că, probabil  există o astfel de analiză a INSP.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *