LUDOVIC ORBAN
Ludovic Orban

Ludovic Orban a dezvăluit, într-un interviu pentru Fanatik, cum a ajuns să colaboreze cu Nicolae Ciucă, în prezent acuzat de plagiat.

Lui Ludovic Orban i s-a încredințat, în 2019, după demiterea prin moțiune de cenzură a Vioricăi Dăncilă, formarea unui nou Guvern, lucru pe care l-a și făcut, pe 4 noiembrie. Iar printre miniștrii din cabinetul minoritar al fostului lider liberal s-a strecurat și un nume cunoscut din Armata Română: generalul Nicolae Ciucă, fost șef al Marelui Stat Major.

”Nu am avut niciun indiciu despre ce ar fi făcut domnul Nicolae Ciucă. El mi-a fost propus de Iohannis. Pe zona de apărare și de externe, care este o zonă de atribuții ale președintelui, Klaus Iohannis mi-a propus miniștrii, și pe Ciucă, și pe Aurescu”, explică Ludovic Orban.

Din acest motiv Ludovic Orban a și ocolit întrebarea cu privire la felul în care a colaborat cu generalul care i-a fost impus de Klaus Iohannis în Guvern, mai ales că el a și fost primul politician liberal care i-a contestat autoritatea președintelui. ”Aș prefera să nu discut de relația mea cu domnul Ciucă, ca să fiu sincer”, a mai spus, pentru Fanatik, fostul lider PNL.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *