ludovic orban
ludovic orban

Fostul premier liberal Ludovic Orban cataloghează ca fiind „penibile” explicațiile date de premierul Nicolae Ciucă după ce a mers în Ucraina alături de liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolau, dar fără liderul Senatului, Florin Cîțu.

„Premierul Nicolae Ciucă a efectuat o vizită în Ucraina, la invitația omologului său, premierul Ucrainei, Denis Șmîhal, o vizită la nivel guvernamental. Vizita a fost negociată de Ministerul Afacerilor Externe. Ciucă avea posibilitatea fie să nu accepte pe niciun reprezentant al legislativului în delegație, fie pe amândoi. Faptul că l- a inclus pe Ciolacu și nu pe Cîțu arată clar că el este mai mult premierul PSD decât al PNL”, a spus Ludovic Orban.

„Explicațiile lui Ciucă cu privire la absența președintelui Senatului din delegație au fost penibile. Cum să spui că nu l- ai inclus în delegație pentru că era limitat numărul de persoane din care era formată delegația? Era indispensabil domnul Iulian Chifu, un simplu consilier al premierului, era mai important el decât președintele Senatului? Hai să fim serioși! Ciucă nu l- a inclus și pe Cîțu pentru că așa i- a impus Iohannis lui Ciucă și lui Aurescu”, a scris Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *