https www.gandul.ro wp content uploads 2022 04 img 31

Roman Boikovski, soldatul rus pe care soţia sa l-a îndemnat să violeze femei ucrainene, a fost luat prizonier în apropierea oraşului Izium, regiunea Harkov.

Conform publicaţiei Obozrevatel, soldatul rus Roman Boikovski a fost luat prizonier de armata ucraineană. Informaţia a fost confirmată și de un fost deputat al Dumei de Stat a Federaţiei Ruse.

Soldatul armatei ruse din Crimeea căruia soţia sa i-a recomandat să se protejeze dacă violează femei ucrainene a fost luat prizonier de Forţele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”.

Autorităţile din Kiev au publicat recent un clip audio al unei conversații între cei doi, care au fost acum identificați drept Roman Bykovsky și soția sa Olga Bykovskaya de către Radio Liberty.

 „Un soldat al armatei ruse din Crimeea, care a fost sunat de soția sa și au discutat despre faptul că, în timp ce viola femei ucrainene, este necesar să se protejeze, a fost luat prizonier de Forțele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”, a scris  fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomarev.

Soţia i-ar permis soldatului să violeze femei ucrainene

În înregistrare publicată de SBU, femeia este auzită spunându-i bărbatului că are permisiunea de a viola femei ucrainene, atât timp cât nu îi spune și se protejează. Clipul șocant de 30 de secunde a fost lansat pe 12 aprilie, când președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse că au comis ”sute de violuri”, inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor. În înregistrare se aude apoi vocea unui bărbat – despre care se crede că este cea a lui Roman Bykovsky:

„Deci ar trebui să le violez și să nu-ți spun nimic?”, întreabă el, clarificând că femeia îi dă voie. ”Da, ca să nu știu nimic.” ”Chiar pot?” întreabă el din nou. ”Da, îți permit”, spune ea, chicotind. ”Folosește doar protecție.”

Anchetatorii au descoperit apoi că cele două numere de telefon erau legate de două conturi de pe rețeaua de socializare rusă VKontakte – aparținând lui Roman Bykovsky, în vârstă de 27 de ani, și soției sale Olga Bykovskaya – ambii originari din Orel, Rusia, potrivit Obozrevatel. Într-o conversație cu jurnaliștii, soția invadatorului Olga a declarat că acesta ar fi fost rănit și că este tratat la Sevastopol.

Sursă foto: Vkontakte

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *