Ludovic Orban spune că ia în calcul să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024. “Sigur că odată ce candidez la președinția PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus el sâmbătă, la Tecuci.

Ludovic Orban a spus că “orice soluție este posibilă, aceasta este o decizie care se va lua ulterior”.

“Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu președintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România și va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei și saltul economic. (…) Până la alegerile prezidențiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la președinția PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus Ludovic Orban,citat de Digi 24.

Președintele PNL, Ludovic Orban a fost întrebat de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

“Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”, a declarat Ludovic Orban, la Tecuci.

Ludovic Orban îi dă replica lui Marcel Ciolacu: „Oricum PSD este în grevă parlamentară”

Marcel Ciolacu a spus recent că PSD va intra în grevă parlamentară. La scurt, liderul PNL i-a dat replica. „Oricum PSD este în grevă parlamentară, este răspunsul lui Orban dat liderului PSD, care a anunțat că social-democrații vor intra în grevă parlamentară dacă guvernanții nu vor trimite Planul Național de Rederesare și Reziliență în Parlament pentru a fi discutat.

“Oricum PSD este în grevă parlamentară”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre anunțul lui  Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.