Mama lui Marcel Ciolacu a murit miercuri la Spitalul Județean Buzău
Mama lui Marcel Ciolacu a murit miercuri la Spitalul Județean Buzău

Mama lui Marcel Ciolacu a murit miercuri la Spitalul Județean Buzău. Mama lui Marcel Ciolacu urma să împlinească pe 12 septembrie vârsta de 85 de ani, după ce a fost internată mai multe zile.

Liderul social-democraților și-a pierdut și tatăl, fost pilot militar, acum șapte ani. Acesta fusese diagnosticat cu cancer, relatează B1TV.

Mesajele de condoleanțe au început să apară imediat imediat după ce vestea decesului a devenit publică.

Gânduri pioase de regret, din partea mea și a colegilor din organizația PSD Arad, în aceste momente de grea încercare pentru președintele nostru, Marcel Ciolacu, prilejuite de pierderea mamei sale. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe!”, a scris deputatul PSD Mihai Fifor, fost ministru al Apărării.

Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și președinte al Consiliului Județean Mehedinți, și-a exprimat și el regretul: „Îmi exprim regretul pentru momentele de grea încercare prin care trece președintele PSD, Marcel Ciolacu, după pierderea pe care a suferit-o! Binecuvântare și alinare în această perioadă de mare tristețe sufletească! Sincere condoleanțe din partea mea și a colegilor din cadrul PSD Mehedinți!”.

Ce spunea Ciolacu despre mama sa

Anul trecut, Marcel Ciolacu mărturisea că-i pare rău că nu poate sta mai mult alături de mama sa.

Am remuşcarea că nu petrec mai mult timp cu dânsa. Dar întotdeauna când mă duc la Buzău – nu cred că se supără soţia sau altcineva – în primul rând mă opresc la mama. Stau cu dânsa şi în cele două trei zile, mai ales la sfârşit de săptămână, încerc să trec măcar o dată pe la dânsa, să vorbesc, să-mi povestească de vecini. E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan şi nu am ce să-i fac, va trebui să lupte în continuare să mai trăiască şi să ne mai vegheze pe fiecare dintre noi”, declarase Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *