Manelistul Dani Mocanu a fost reținut după ce a bătut cu sălbăticie un bărbat într-o benzinărie din Pitești, în urmă cu câteva zile. Alături de manelist, a fost reținut și fratele său, Nando Mocanu, care a participat și el la violențe, alături de alți indivizi. Dani Mocanu și fratele său au fst ridicați chiar de pe Aeroportul topeni, imediat ce s-au întors în România.

Dani Mocanu este acuzat de tentativă de omor. În noaptea de 18 spre 19 august, Dani Mocanu, fratele său, Nando Mocanu, şi alţi indivizi au bătut un bărbat cu pumnii, picioarele şi cu bucăţi de scândură, într-o benzinărie din Pitești.

Martorii au sunat la 112, dar poliţiştii ajunși la faţa locului nu i-au găsit nici pe agresori, nici pe victimă. Ulterior, bărbatul lovit a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere ale benzinăriei.

Procurorii au deschis inițial dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe, dar apoi au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor, având în vedere rănile suferite de victimă.

Dani Mocanu și fratele său au părăsit țara la scurt timp, dar când s-au întors au fost ridicați direct de pe Aeroportul Otopeni. Ei au fost audiați, apoi reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor, informează Antena 3.

Dani Mocanu, campion la fapte, dosare penale și condamnări

La finele lunii iunie, manelistul ar fi ameninţat un bărbat cu un cuţit, într-un club. Polițiștii au făcut percheziții în casa lui și l-au audiat, dar apoi l-au lăsat liber.

Anul trecut, Dani Mocanu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, după ce, într-un videoclip, a incitat la ură împotriva femeilor.

În noiembrie 2020, s-a ales cu încă un dosar penal după un videoclip în care apărea alături de un leu rănit și subnutrit.

În 2017, el a fost arestat sub acuzația că, împreună cu alți indivizi, a trimis mai multe tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *