Eugen Nicolicea nu mai are susţinerea organizaţiei locale din care face parte pentru o nouă candidatură la alegerile parlamentare, a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

„Ce ştiu cu certitudine în acest moment, în organizaţia din care face parte domnul Eugen Nicolicea nu mai este susţinut”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă se vor mai afla pe listele parlamentare Şerban Nicolae şi Florin Iordache, Ciolacu a punctat: „Eu am spus că nu o să fie pe listele partidului parlamentari cu probleme penale şi o să mă ţin de cuvânt de acest lucru, pentru că aşa cred eu că este firesc. Nu-mi aduc aminte ca Şerban Nicolae sau Florin Iordache să aibă astfel de probleme”.

Totodată, Ciolacu a fost întrebat dacă  fostul premier Viorica Dăncilă se va afla pe liste.

„Eu am luat o decizie: ca fiecare organizaţie să aibă independenţa în a face propuneri pentru candidaţi, atât de la locale, cât de la parlamentare. Cred că a fost o decizie corectă în ceea ce priveşte localele, cu toate că la Vrancea domnul Oprişan nu a ţinut cont de sfatul meu şi a luat o decizie şi acum trebuie să şi-o asume. (…) Doamna Dăncilă e membră la organizaţia Teleorman. Mâine am o întâlnire cu toţi preşedinţii de organizaţii să discutăm propunerile lor. Eu am transmis anumite criterii şi reguli pe care doresc să le respecte şi un îndemn de a găsi personalităţi în orice domeniu, şi în domeniul juridic, de a veni cu alte voci, cunoscute pe plan local şi naţional”, a adăugat liderul PSD.

Rafila s-a înscris în PSD

Alexandru Rafila, reprezentatul României la OMS, s-a înscris în PSD și candidează la alegerile parlamentare pe listele partidului. Anunțul a fost făcut într-o conferință comună de presă, la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Încă de zilele trecute, informația că Alexandru Rafila va deschide listele PSD la alegerile parlamentare s-a vehiculat în presă

Leave a comment

Lasă un răspuns