Intrarea lui Alexandru Rafila în PSD este o decizie greșită într-un moment în care e nevoie de fiecare specialist în “bătălia” cu COVID-19, a declarat premierul Ludovic Orban, joi seară, la Digi 24.

„S-a schimbat cu ceva PSD? Nu s-a schimbat cu nimic. Cu o floare nu se face primăvară. Nu-i cunosc abilitățile politice ale domnului Rafila. Cred că locul domnului Rafila nu este în PSD. Mi se pare că a luat o decizie greșită și într-un moment în care, hai să fim cinstiți, e nevoie de fiecare specialist în această bătălie, și oarecum intrarea în politică, mai ales de pe poziția de repezentant al României în OMS și de om care este extrem de activ implicat în consiliul de suport tehnico-științific și în alte structuri.

E decizia fiecărui om, ea va fi judecată de oameni. Pe de altă parte, PSD rămâne tot PSD”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban.

Alexandru Rafila s-a înscris în PSD și candidează la alegerile parlamentare

Alexandru Rafila, reprezentatul României la OMS, s-a înscris în PSD și candidează la alegerile parlamentare pe listele partidului. Anunțul a fost făcut într-o conferință comună de presă, la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Alexandru Rafila a fost cooptat în echipa PSD pentru a se lupta cu pandemia din Parlament, subliniind că Guvernul nu „gestionează pandemia”.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns