Ciprian Ciucu a răbfnit

Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6, vorbește într-o postare pe Facebook despre motivele pentru care a decis să intre în politică. Edilul ales spune că s-a săturat să vadă bani aruncați, oferind drept exemplu o bordură inutilă ce a fost realizată în mandatul lui Gabriel Mutu, primarul PSD.

„Unul dintre motivele pentru care am intrat în politică la nivel local a fost acela că uram să văd banii aruncați pe lucrări inutile. Aici aveți încă un exemplu din Sectorul 6. Vor îngropa niște borduri pentru a amenaja parcări deja amenajate”, scrie primarul ales al Sectorului 6 pe Facebook.

În continuare, Ciprian Ciucu spune că administrația PSD continuă să-i sfideze.

„Este cu atât mai frustrant și pentru mine și pentru voi să știm că am câștigat aceste alegeri iar administrația PSD continuă să ne sfideze. Săptămâna viitoare intru în primarie și cineva va avea de dat niște explicații.
O școală n-ar fi făcut! Dar la a schimba borduri noi sunt campioni. Acesta este unul dintre motivele pentru care am intrat in politică la nivel local: pentru a opri risipa și pentru a dorectiona banii acolo unde este nevoie de ei!”, a mai scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *