Ciprian Ciucu acuză presiuni și manevre electorale din partea contracandidatului său la sectorul 6, Gabriel Mutu. „Omul lui Dragnea” a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i pune bețe în roate în campania derulată în sector. L-a împiedicat să-și pună afișele pe panourile outdoor iar bannerele i le-a tăiat, acuză candidatul PNL la Primăria Sectorului 6.

„Campania murdară a lui Mutu/PSD din Sectorul 6” a postat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook, luni

„În Sectorul 6 lupta cu PSDistul Mutu, omul lui Dragnea, este totală! Primarul PSD joacă murdar, cum era de așteptat. Să vă zic ce face…

În primul rând a pus presiune pe firmele de panotaj outdoor din Sectorul 6 ca să nu îmi dea spațiu de publicitate. Pe unele le controlează prin interpuși. De aceea campania mea outdoor a plecat mai greu, pentru că Mutu și-a folosit influența și puterea abuziv, firmele au fost amenințate că-și vor pierde panourile dacă îmi vor da mie spațiu publicitar.

Apoi a inventat un candidat iepure, un dezertor din 2016, vopsit în independent, sperând că va rupe voturi de la USR-PLUS și implict de la mine. Iepurele are mai multe panouri în Sectorul 6 decât mine, încă din iunie. I le-a asigurat Mutu. Degeaba, manevra nu va ține.

Mai apoi ne-a tăiat bannerele montate. Împreună cu Firea/PSD au ignorat cererile noastre de montat de bannere și nu a răspuns în timpul legal. Sunt bannere în mai toate sectoarele dar Mutu/Firea/PSD au decis că nu dau autorizații, cu de la sine putere în Sectorul 6. După ce au trecut 30 de zile am montat 14 bannere. Deși nu erau montate pe proprietatea aflată în gestiunea Sectorului 6, Mutu a coordonat personal tăierea bannerelor și a trimis poliția locală la Sediul PNL Sector 6 pentru a încerca să ne intimideze. Procedura nu a fost nici măcar legală. Mutu se va alege cu o plângere penală” a scris Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu a explicat apoi că Mutu se simte amenințat de el în cursa electorală, pentru că ceilalți contracandidați au fost lăsați să-și pună afișele, fără probleme.

„Mutu/PSD a împânzit Sectorul cu panourile lui mincinoase. Ceilalți candidați, cei fără șanse reale, nu au avut probleme să își desfășoare campania outdoor în Sectorul 6, se vede bine că Mutu a înțeles cine îl va învinge în această campanie! #Acum_se_poate!

Astfel de șicane vor continua, dar degeaba. Sunt ultimele zbateri al unui PSDist de tip Dragnea, pe care îl va urma în curând” a conchis candidatul PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.