Image default
Actualitate

Ciprian Ciucu dezvăluie adevărul despre Gabriel Mutu

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 din capitală, Ciprian Ciucu, dezvăluie adevărul despre actualul primar de sector. Ciucu spune că Gabriel Mutu ar fi avut legături cu Adrian Năstase și Dorin Cocoș.

Ciprian Ciucu dezvăluie adevărul neștiut despre Mutu. “Gabriel Mutu este un produs al tranziției târzii, acea perioadă întunecată a istoriei noastre recente în care foștii securiști și foștii lupi tineri comuniști au profitat de lipsa regulilor și, în lipsa instituțiilor anticorupție, inexistente încă în acea perioadă tulbure, au pus mâna pe active ale fostului stat comunist, manipulând în interes personal tranzacții imobiliare de zeci de milioane de euro. Mutu era tânăr atunci. Era doar un intermediar combinațiile mafiotului Alexandru Bittner, supranumit și “Pușculița” lui Adrian Năstase. Bitner nu putea să facă toate combinațiile singur, avea, la rândul lui nevoie de interpuși. Unul dintre aceștia a fost G. Mutu. Printre altele, Bittner a pus mâna pe spațiile fostei societăți comuniste Alimentară, prin interpusul G. Mutu. În acest context G. Mutu a devenit acționar în 23 de societăți fantomă folosite pentru diferite tranzacții imobiliare. Societățile nu au depus bilanțuri și ulterior au fost lichidate.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Ciucu spune că din CV-ul lui Gabriel Mutu reiese că în perioada 1990-2008, actualul primar ar fi lucrat în domeniul privat. “Pentru această perioadă, în laconicul CV al lui Gabriel Mutu apare: << 1990 – 2008 sector privat, consultantă si management în următoarele domenii: dezvoltare imobiliară, publicitate şi media; comerţ>>. Nu se menționează firmele în care a lucrat și în ce a constat activitatea. Dacă ar menționa unde și ce a făcut, ar fi practic un autodenunț. În acest moment primatul Mutu mai deține 6 firme.”, adaugă acesta.

Legături cu soțul Elenei Udrea

Conform textului publicat de Ciprian Ciucu, Gabriel Mutu ar fi fost locotenentul soțului Elenei Udrea, Dorin Cocoș. “Un alt lup al tranziției a fost Dorin Cocoș, soțul Elenei Udrea. Cocoș a rămas șef peste imperiul imobiliar al cuplului Bittner-Petrache iar Mutu a devenit locotenentul lui Cocoș. Așa se explică trecerea lui Mutu în anul 2008 la PDL și apropierea acestuia față de Elena Udrea. Mutu nu a fost niciodată omul principiilor. A fost doar un produs al produselor tranziției care a învățat de la “capitaliștii” care și-au însușit proprietățile statului comunist.”, continuă el.

Ulterior, în 2014, Mutu a fost cercetat penal. “Mutu este beneficiarul “reformelor” PSD din justiție, fiind cercetat penal din octombrie 2014 (adică de 6 ani!!!) de către DIICOT pentru spălare de bani și evaziune fiscală! Este acuzat că a transferat 400 de mii de euro dintr-o firmă imobiliară în alte cinci firme fantomă. Este uluitor cum după atâta timp dosarul nu a fost trimis în justiție! Acesta este adversarul meu, cel din ghearele căruia voi smulge primăria: un individ crescut la umbra infractorilor guvernării Năstase, adoptat de un alt potentat pe vremea PDL, partid pe care l-a trădat în 2010, mergând la PSD.”, declară acesta.

Viitorul candidat al PNL la primăria sectorului 6 aruncă cu cuvinte grele. “Lupta pentru primăria Sectorului 6 este grea, este murdară, am un adversar care nu se va da în lături de la nimic, este format la școal rechinilor tranziției. Revin cu detalii despre strategia de a lupta murdar a lui Gabriel Mutu. Este puternic, este bogat, își ține banii în firme, de aceea declarația de avere nu este spectaculuasă. Cea de interese… este! Eu nu am făcut și nu voi face parte din acea lume, cariera mea este la vedere, CV-ul meu verificabil, cu referințe clare. Nu toți suntem la fel!”.

Related posts

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, spune că Nicușor Dan nu îi răspunde la telefon: „A fost inabordabil în această perioadă”

Andrada Ionescu

Lucian Bode a fost audiat în dosarul de corupție al Elenei Udrea. „Eu am urmărit interesul statului român”

Constantinescu Gabriel

Primăria Sectorului 6, 45 de contracte în 3 zile

Alina Angelescu

3 comments

colonelul Gica 7 august 2020 at 10:56

interlopii se ocupa acum acum de afaceri imobiliare , constructii intre case…cine ii ajuta???cine modifica intr-una puz-ul??

Reply
sorel 21 septembrie 2020 at 15:15

Glumesti !!! Cum sa nu se ocupe de afaceri imobiliare, atunci de ce ar mai furat terenuri?! “cine ii ajuta???cine modifica intr-una puz-ul??” SPAGA, SPAGA ii ajuta, ORICINE si ORICE partid va conduce primaria, interlopii vor fi peste ei si le vor ordona. Noi populimea suntem doar oi de muls si de taiat pentru ei (care se cred lupi <>). Ei constuiesc blocuri pentru ca este cea mai buna metoda de a albi banii (construiesc blocuri cu bani CASH), baga bani negrii (pe care i-ar putea pierde daca sunt prinsi, adica va trebui sa ii dea spaga la judecatori, politisti, procurori, ministri, deputati etc.) si ii scot imaculati.
Nici nu mai e nevoie sa dea tepe imobiliare (vezi țepele cu blocuri neracordate la utilitati si fara autorizatie de constructie din tot Bucurestiul), pentru ca au atat de multi bani încat nici nu se mai deranjeaza. Interesul este mai repede sa ii albeasca decat sa ii faca.
Interlopii au ajuns sa dicteze si sa ordone politiei si mai rau securistilor.

Reply
Ciprian Ciucu acuză presiuni și manevre electorale din partea lui Mutu 17 august 2020 at 21:22

[…] Astfel de șicane vor continua, dar degeaba. Sunt ultimele zbateri al unui PSDist de tip Dragnea, pe care îl va urma în curând” a conchis candidatul PNL. […]

Reply

Leave a Comment