marcel ciolacu
marcel ciolacu
 Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, a afirmat, marţi seară, la Antena 3, că nu sunt dispute majore între el şi preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, precizând că au viziuni diferite şi este normal să fie aşa. Ciolacu a menţionat că nu are un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis.
Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, la Antena 3, cum se înţelege cu preşedintele PNL, Florin Cîţu.
“Ultimele discuţii le-am avut telefonice, urmează să ne vedem zilele acestea. Nu sunt dispute majore, nici între mine şi domnul Cîţu. Avem viziuni diferite pe anumite lucruri şi e şi normal să le avem, şi abordări diferite. Nu cred că cineva îşi permite să distrugă această coaliţie, ţinând cont de ce provocări are înaintea lor”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Întrebat dacă are consultări cu preşedintele Klaus Iohannis, liderul PSD Marcel Ciolacu a răspuns:
„Nu am avut consultări pe probleme de coaliţie. PSD şi eu personal nu am..Cred că primul ministru ar trebui să discute cu preşedintele. Nu am un parteneriat cu preşedintele României, şi PSD-ul. Poate PNL am înţeles că au un parteneriat, or fi având aceste discuţii”, a spus Marcel Ciolacu.
Totodată președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat  că nu vede certificatul verde Covid drept singurul instrument de combatere a pandemiei și că „nu cred neapărat că trebuie să punem presiune pe români să se vaccineze sau nu”.
În acest sens, președintele Camerei Deputaților spune că nu s-a ajuns la un consens în coaliția de guvernare privind alte măsuri decât cele deja adoptate prin ordonanță de urgență, referindu-se la o posibilă condiționare a accesului la muncă de un certificat Covid. Acesta mai susține că o soluție ar putea fi și antiviralele anti-Covid.

„Domnul ministru Rafila a venit cu o nouă abordare, una științifică, cu un fundament pe zona medicală, dură.Dacă nu încercăm să recâștigăm credibilitatea românilor în această problemă, nu vom reuși să depășim această pandemie. Cu toții ne-am săturat de această pandemie. Sunt aproape 2 ani de zile de când vorbim. Este evident că va trebui să ne învățăm să trăim cu acest virus. Nu știu cât va dura. Nu sunt specialist”, a spus Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *