Marcel Ciolacu a comentat, luni seară, afirmaţia lui Şerban Nicolae potrivit căreia excluderea sa de pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare este egală cu scoaterea lui Hagi din echipă la Mondialele din 94: ”Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii”.

Marcel Ciolacu, reacție după ce Șerban Nicolae s-a comparat cu Hagi

„Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii, că şi Hagi presupun că nu dădea atâtea goluri dacă restul de colegi nu-i dădeau pase. Şi politica este un joc de echipă. Dacă nici organizaţie din Bucureşti, de la niciun sector, nu a venit cu propunerea de a te regăsi pe listă, pentru mine a fost un mare semn de întrebare. Până să se supere Şerban, ar trebui să fie şi pentru el acest semn de întrebare”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la B1TV.

În ceea ce priveşte faptul nă nici Viorica Dăncilă nu are susţinere pentru aceste alegeri, liderul PSD a explicat că ”este decizia organizaţiei de la Teleorman”.

Deputatul Cătălin Rădulescu a spus că Marcel Ciolacu l-a îndepărtat, atât pe el, cât şi pe Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu şi alţi peste 100 de de parlamentari de pe listele de candidaţi la alegerile generale pentru că s-au opus ”votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă. Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele”, a declarat Șerban Nicolae, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *