Marcel Ciolacu nu exclude o candidatură în tandem cu Nicolae Ciucă pentru funcţiile de premier şi preşedinte la alegerile din 2024. Preşedintele PSD vizează Preşedinţia României, iar liderul PNL ar urma să conducă Guvernul PNL-PSD.

„E un scenariu nu exclus, dar nu e un scenariu simplu. Sunt cele două mari partide, PSD e cel mai mare partid din România, e foarte puțin probabil să accepte să nu aibă candidat.

În schimb, eu ca președinte al PSD, am schimbat regulile de desemnare a candidatului și cred că este mult mai corectă abordarea pe care am propus-o. Restul, n-am avut discuții. Nu vine PSD-ul cu aceată propunere.

Este un scenariu, îl vom discuta fiecare în interiorul partidului lui. Dacă una dintre părți nu e de acord, vom merge la alegeri separat și vom vedea pe urmă, în funcție de scorul electoral, dacă putem să mai continuăm împreună și după anul 2024.

Nu se termină pământul nici la oamenii politici Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, nici la PNL sau PSD, lumea e în dinamica ei. Să nu fim fataliști”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit digi24.ro.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *