marian godina

Pagina de Facebook a Poliției Române, cu aproape un milion de urmăritori, este folosită pentru a-i face imagine publică ministrului de interne, Lucian Bode, prin redistribuirea mesajelor publicate pe pagina acestuia, acuză Marian Godină într-un mesaj pe Facebook.

Polițistul subliniază că el și colegii săi se trezesc de la 3-4 pentru misiuni periculoase, în urma cărora apar informații și imagini și pe pagina de Facebook a instituției, iar acestea au crescut popularitatea paginii care este folosită acum pentru a-l promova pe Lucian Bode. „Să ne înțelegem, cei aproape un milion de urmăritori sunt acolo datorită activității polițiștilor din stradă care a tot fost prezentată pe pagină. Cu alte cuvinte, Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician și membru de partid cu acte”, scrie Marian Godină pe Facebook.

„Să ne înțelegem, cei aproape un milion de urmăritori sunt acolo datorită activității polițiștilor din stradă care a tot fost prezentată pe pagină. Cu alte cuvinte, Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician și membru de partid cu acte”, scrie Marian Godină pe Facebook.

Acesta mai precizează că este „profund greșit ca Poliția Română să-i facă imagine unui om politic și pare ceva de o slugărnicie incredibilă” și se întreabă dacă această decizie a fost luată de cei care administrează pagina sau le-a fost cerut acest lucru.

„Băieți, promovați polițiștii. Domnul Bode e om politic, nu e polițist, chiar dacă merge el cu sirene și girofaruri prin trafic. Îl plictisesc oricum și îl ia somnicul de la ele”, încheie Marian Godină. În ultimele zile, pe pagina de Facebook a Poliției Române au fost distribuite mesajele de felicitare transmise de Lucian Bode pentru David Popovici după victoriile din probele de 100 și 200 de metri liber de la Campionatele Europene de natație.

În ultimele zile, pe pagina de Facebook a Poliției Române au fost distribuite mesajele de felicitare transmise de Lucian Bode pentru David Popovici după victoriile din probele de 100 și 200 de metri liber de la Campionatele Europene de natație.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *