Mașinile ucrainenilor au blocat parcarea aeroportului din Suceava
Mașinile ucrainenilor au blocat parcarea aeroportului din Suceava

Mașinile ucrainenilor au blocat parcarea aeroportului din Suceava. Mașini cu numere de ucraina, care sunt abandonate de ucrainenii care au luat avionul sunt abandonate de mai bine de o lună în parcarea aeroportului, făcând-o practic inutilizabilă. Primăria caută soluții pentru a cumpăra o suprafață de teren unde să depoziteze autovehiculele.

La mai bine de o lună de la începutul invaziei ruseşti, zeci de maşini cu numere de Ucraina au fost abandonate în parcarea Aeroportului Internaţional din Suceava.

Acestea ar fi fost lăsate acolo, potrivit presei locale, de ucrainenii care au plecat spre ţările în care aveau rude sau prieteni după ce au ajuns în Suceava, relatează B1TV.

Așa se face că locurile de parcare sunt ţinute ocupate de mașinile ucrainenilor, iar autorităţile locale nu ştiu când şi dacă ucrainenii vor reveni pentru a-şi recupera autovehiculele.

Sunt foarte multe mașini, în special cu număr de Ucraina, lăsate abandonate de oamenii care au plecat cu avionul. Și multe parcări sunt blocate de mașinile lor. Trebuie să găsim niște formule să extindem suprafața de parcări în aeroportul de la Suceava, care a devenit neîncăpătoare”, a declarat Gheorghe Flutur pentru sursa citată.

Consiliul Judeţean intenţionează să cumpere o suprafaţă de teren, în apropierea aeroportului, pentru a muta acolo maşinile ucrainenilor.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *